Gezond Ontstaan

Gezond Management is voor een breed gebied van belang zoals opvoeding, gezinsleven, management en maatschappelijk welzijn. Gezond Management is in 1996 voortgekomen uit Instituut Troost. Dat bedrijf werd in 1977 opgericht door de vermaarde haptonoom Ted Troost. Hij verwierf bekendheid dankzij zijn unieke begeleiding van topsporters en het introduceren van haptonomie bij het grote publiek.

Marco van Gorp leerde Ted Troost kennen in 1990. “ Bij de eerste handreiking boven aan de trap in Rotterdam was het direct duidelijk dat ik daar eindelijk ging vinden waar ik naar op zoek was in dit vak. Later heb ik ook van Ted begrepen dat hij op dat moment gelijk wist, dat ik degene was waar hij naar op zoek was om al zijn kennis en ervaring aan over te dragen”, aldus Marco.

Vanaf 1996 kwam topsport niet langer op de eerste plaats, gelijktijdig met de overname van het bedrijf, veranderde Marco de naam in Gezond Management. In 1998 trad Rob Etman aan als mede aandeelhouder. Een nieuw tijdperk brak aan en de focus werd meer gelegd op het bedrijfsleven. Via deze doelgroep kan ons gedachtegoed zich immers veel meer als een olievlek verspreiden, is de achterliggende gedachte.

Inmiddels is Gezond Management uitgegroeid tot een organisatie van formaat met tal van medewerkers met meerdere vestigingen in Nederland en hebben wij onze dienstverlening in allerlei facetten uitgebreid. De benaderingswijze van Gezond Management biedt een ideale voedingsbodem aan eenieder die dat zichzelf durft toe te staan om - via voorleefgedrag - de innerlijke, wezenlijke en natuurlijke vrijheid te herontdekken en te bekrachtigen. 

 

 

WIE ZIJN GEVOEL BETREKT BIJ ZIJN VERSTAND IS MINDER KWETSBAAR

Testimonial
Ben benieuwd hoe de ontwikkeling zich komend jaar voortzet!
Koos Moerenhout, Team Manager Rabobank Ladies Cyclingteam