Gezond Team

Eigenzinnig, eigen-wijs, eigenwil, eigentijds. Energierijke pionier met passie!
Bevlogen, uitgesproken en invoelend. Schuw de grenzen nooit en durf ruim te denken.

Ik ben Marco

Ben ondernemend, openend en innemend. Een jonge hond met een frisse benadering. Respectvol en zeer leergierig. Zie veel. Ben er altijd voor de ander.

Ik ben Bastiaan

Ben een vrouw met lef, vastberaden en doortastend. Zeer betrokken in contact, altijd kritisch en integer. Ben de kleinste van het stel maar volop in groei.

Ik ben Dewi

Ben zeer aanwezig, eerlijk, nuchter en spontaan. Iemand waar je echt op kunt bouwen. Hou van simpel en eenvoudig. Ben stevig en direct. Een bindende factor.

Ik ben Erica

Kan alles met mijn handen, versta mijn ambacht; een liefhebber. Ben serieus, rustig en geduldig. Altijd sterk geïnteresseerd in de ander.

Ik ben Rob

Geboren Fries, getogen Brabander. Betrokken en zorgzaam. Geef veel aandacht en ontvang graag veel aandacht. Echt mensen-mens waarbij “in contact met mensen” altijd centraal staat.

Ik ben Wiebe

Gewoon goede no-nonsense Rotterdamse kerel, eerlijk en betrouwbaar. Beetje introvert, met veel aandacht. Bij mij bent u in vertrouwde handen.

Ik ben Arendo

Nestor, mens en ontdekker...

Nog altijd vol verwondering over de oerkracht van voelen. Om de grootheid ervan te beleven houd ik het het liefst klein en simpel     

Ik ben Ted

 

Testimonial
Mijn twee wekelijkse afspraak met SAP gezondheidsbegeleider/collega Marco van Gorp is een rustpunt voor lichaam en geest, waar tijd is voor stressreliëf, reflectie en bezinning. Ik heb er veel baat bij en kan het iedereen aanbevelen.
Caspar Joustra, Managing Director SAP Nederland