Cor Klaassen, Commercieel manager Advin

Medio 2006 had ik last van nekklachten en verkrampte spieren op de borst. Mijn vader was net overleden en ik was gestart als directeur bij een nieuw bedrijf en stond onder behoorlijke druk.

Marco van Gorp liet mij inzien dat mijn geest wel wilde maar dat mijn lichaam zwaar protesteerde door alle stress en gebeurtenissen. De 'spiegelsessies' hebben mij heel snel van de genoemde klachten af geholpen en mij laten inzien dat je maar één lichaam hebt waar je zuinig op moet zijn. Dankzij Marco ben ik anders tegen het leven en mijn werk gaan kijken. Balans daarin is belangrijker dan je vooraf denkt.

 

Ondanks dat ik nu goed in balans ben en met veel plezier leef en werk heb ik toch preventief afspraken gepland staan met Marco. Voor een bezoek denk ik altijd, ik voel me goed waarom zou ik gaan, maar na een sessie met Marco ben ik rustig, ontspannen en vol energie. Ik merk dat ik er veel baat heb en dat het mij helpt om goed en evenwichtig leiding te geven aan mijn organisatie.

 

Ik kan iedereen aanraden om bij Gezond Management een afspraak te maken al is het maar preventief, want zoals ik dat ook tegen collega's zeg,  voorkomen is beter dan genezen!


Bekijk alle testimonials