Laurens van Hoepen

Ik kwam in juni 2020 voor het eerst bij Gezond Management via Hendrik Jan Vos, omdat ik niet lekker in m’n vel zat en mijn sportieve prestaties achterbleven.

Ik was het plezier even kwijt en zocht verkrampt naar beter, zonder dat te vinden. Al na de eerste ontmoeting ervaarde ik weer ruimte en vrijheid in mijn hoofd en lichaam. Sinds die tijd heeft Marco mij erg geholpen. Ik sta weer in mijn kracht, ben in balans en ervaar telkens meer ruimte in mijn hoofd. Ik kom met regelmaat langs en ondertussen zijn de sessies deel geworden van mijn opleidingstraject. Het is voor mij een belangrijk onderdeel in voorbereiding op wedstrijden.

Ik wil carrière maken in de autosport en dat begint met karten. Momenteel rijd ik de grote internationale wedstrijden voor een fabrieksteam in een schakelkart. Volgend jaar rijd ik voor het eerst in de Formule auto’s. Mijn doel is Formule 1.

Naast Gezond Management is Simon Reynolds betrokken binnen dit begeleidingsteam. De droom van Laurens moet leiden tot een stoeltje in de Formule 1.

https://www.formulatoperform.com/about-1 Terug