Ontstaan

Gezond Management is van oorsprong een Rotterdams bedrijf. In 1996 voortgekomen uit Instituut Troost, dat in 1977 werd opgericht door Ted Troost. Ted verwierf vooral bekendheid door het begeleiden van topsporters. Hij introduceerde haptonomie bij het grote publiek. Marco van Gorp leerde Ted kennen in 1990. “ Bij de eerste handreiking boven aan de trap van het pand aan de Mathenesserlaan in Rotterdam was het direct duidelijk. Hier zou ik eindelijk vinden waar ik naar op zoek was, ingang tot de andere mens in tegenstelling tot de klacht. Later heb ik van Ted begrepen dat ook hij op dat moment wist, dat ik degene was waar hij naar op zoek was om zijn kennis en ervaring aan over te dragen”.

Ted en Marco, twee geboren Rotterdammers, houden van de Rotterdamse nuchterheid en directheid. Je vindt dit nog altijd terug in de aanpak. In 1998 is Rob Etman mede aandeelhouder geworden, ook hij bezit die nuchterheid en is in de jaren uitgegroeid tot vaste waarde binnen Gezond Management.

Gezond Management is toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of oorsprong. Wij zijn breed geïnteresseerd in mensen, menselijk gedrag, interactie en verhoudingen. Gezond Management is een organisatie van formaat met tal van medewerkers en meerdere vestigingen in Nederland.

Terug