Gezond herstel na Covid-19

Voorbij het virus

Wat kan GM betekenen voor mensen met aanhoudende Covid-19 klachten?

Iedereen kent wel iemand of heeft er zelf mee te maken gehad: De klachten die nog lange tijd aanhouden nadat ze besmet raakten met het virus.

Sommige mensen zijn op de IC beland en hebben daarna nog een lange revalidatie voor de boeg gehad. Sommige mensen hebben ‘slechts’ een paar dagen of een weekje de griepverschijnselen gehad, maar kampen vervolgens maanden later nog steeds met de worsteling om fysiek weer op het level te komen als waar ze waren voordat ze besmet raakten. Vele van deze mensen zijn hard aan het zoeken naar het terugvinden van hun eigen leven, zichzelf, hun fitheid, hun gevoel, het vertrouwen, en zo nog meer.

Er is helaas geen kant- en klare oplossing. Het scala aan verscheidenheid van de vele symptomen bij verschillende mensen is groot. Daarbij komt, dat als er diepe orgaanschade is ontstaan bij het oplopen van het virus, er nagenoeg altijd sprake is van een langdurig herstel.

Wat wij als GM nu kunnen betekenen, is het lichaam weer te helpen zichzelf terug te vinden. Door aanraking doen we een beroep op het geheugen van de lichaamscellen en daarmee een beroep op de diepere basiskracht van het individu. (De kracht die er was voor de besmetting) Hiermee wordt de verbinding met zichzelf en het voelen weer aangewakkerd, de juiste energiestromen worden weer aangezet, met als gevolg de juiste ondersteuning in de weg naar herstel.

Terug