Gezond op Locatie

Ook daar zijn we dichtbij

Elke medewerker die goed in zijn vel zit, valt op in aanwezigheid en vertegenwoordigd het gevoel dat past bij het bedrijf. Investeren in persoonlijke aandacht is hierin de mooiste bevestiging. Een kleine investering met groot bereik. Gezond Management op locatie is een hoofdzakelijk preventieve benaderingswijze die wij uitstekend binnen ieder bedrijf kunnen toepassen. Wij komen naar u toe in plaats van omgekeerd. De individuele begeleiding vindt plaats in een beschikbaar gestelde ruimte. Om te ontdekken wat dit voor uw bedrijf kan betekenen, is het mogelijk een pilot te verzorgen.

Lees hieronder meer over persoonlijke ervaringen

Gezond Management en Koers

De scheidslijn tussen privé en zakelijk is vaak dun. Het vinden en behouden van een gezonde balans hierin is best een kunst.

Gezond Management helpt mij en mijn medewerkers al meer dan 2 decennia in het vinden van deze balans. Ons bedrijf is volop in ontwikkeling en er wordt met heel veel energie gebouwd aan de toekomst. Dit vraagt soms best veel van iedereen.

Gezond Management helpt ons om “met de voetjes op de vloer te blijven” en hier op een gezonde manier mee om te gaan. Door hierin te investeren ervaren medewerkers meer veerkracht en zitten ze beter in hun vel. Vaak krijg ik van hen terug dat ze het een bijzondere ervaring vinden en echt anders deur uit zijn gegaan dan dat ze binnenkwamen.

Men voelt zich er goed bij en de meeste medewerkers blijven periodiek terugkomen. Zie het maar als onderhoud, want op deze wijze werken we proactief aan het voorkomen van verzuim. Met Gezond Management blijven wij op Koers!

Sinds anderhalf jaar maakt de Hartekamp Groep gebruik van de diensten van Gezond Management.

We zijn gestart met een pilot die alleen bedoeld was voor medewerkers met schouderklachten, maar al snel hebben wij ook medewerkers met diversen fysieke en/of mentale klachten doorgestuurd.

De reacties die wij van onze medewerkers terug krijgen zijn heel positief; klachten zijn verholpen of duidelijk verminderd. Gezond Management doet wat ze beloven!

De professionele en adequate aanpak van Gezond Management leidt tot een goed resultaat.

Het managementteam van de Hartekamp Groep is enorm blij met de samenwerking met Gezond Management.

Medux is de overkoepelende naam van een cluster van ondernemingen die kwalitatief hoogwaardige zorg ondersteunende producten en diensten leveren. De missie van Medux is: ‘zorg voor welzijn’. De organisatie geeft daar concreet invulling aan door te anticiperen op verdere vergrijzing, veranderende regelgeving, nieuwe technologieën, de ontwikkeling van e-commerce en duurzaamheid. Medux wijst graag de weg in de veranderende wereld van de zorg.

Ieder jaar is voor Medux een Olympisch jaar en alleen goud telt. Samen voor GOUD, betekent ook voor onze medewerkers elke dag topsport bedrijven. Daarom zijn wij blij met een partner als Gezond Management. Door hun expertise en manier van aanpak breed in te zetten, kunnen wij onze mensen zowel mentaal als fysiek in topconditie houden.

Bas Alberts

Al ruim 10 jaar komt Gezond Management op Locatie bij SAP in Den Bosch voor individuele begeleidingstrajecten. Het is ooit begonnen als preventief traject voor management teamleden. Maar inmiddels heeft het vooral een bedrijfsbreed karakter gekregen.

De aanpak is een meerwaarde voor bedrijf en medewerkers.

Angelique de Vries

Al jaren werken we met ons groeiend team van AKP letselschadeprofessionals met veel plezier samen met Marco. Hij weet ons te inspireren door onszelf een spiegel voor te houden. Vanuit de onderlinge verbinding worden we zowel individueel als collectief sterker. Het is mooi om te zien dat elk mens een bevestiging zoekt dat het luisteren naar zijn/haar gevoel veel meer openingen geeft dan je oude vertrouwde ratio dat je lelijk voor de gek kan houden.

Verrassend, uitdagend, kernachtig.

Ard Korevaar

Terug