Persoonlijke preventie

Gelijkmoedig voorwaarts

Wie zich optimaal fit en gezond wil blijven voelen, gunt zichzelf een periodiek onderhoud bij Gezond Management. Voorkomen is beter dan genezen! Door een aantal keer per jaar aangeraakt te worden blijft u in de ideale balans.

Lees hieronder meer over persoonlijke ervaringen

Door mijn broer werd ik geattendeerd op Gezond Management. Ik ben niet iemand die snel naar een arts of therapeut loopt, maar heb ondanks mijn scepticisme direct contact opgenomen.

Het intake gesprek verliep voorbeeldig. Marco is een aangename persoonlijkheid, die mensen snel op hun gemakt stelt. Hij is oprecht geïnteresseerd in wie en wat je bent en stelt vragen die niet opdringerig zijn. Door die houding ben je al gauw bereid informatie te delen die je normaal gesproken niet geneigd bent met vreemden te delen.

In zijn werk is Marco een ‘solid professional’. Over de klachten die ik heb heeft hij meteen heel duidelijk gesteld dat hij ze niet geheel kan verhelpen maar wel verlichten. In de sessies die ik bij hem heb wordt mijn gehele lichaam onder handen genomen, van top tot teen. Na zo’n sessie voel ik me als herboren. En wat me vooral goed doet zijn de voorafgaande gesprekken, inspirerend en altijd weer die warme belangstelling voor mij als mens.

Aan Marco is duidelijk te herkennen dat hij zijn werk waardevol vindt. In de letterlijke zin van meerwaarde, niet alleen voor zichzelf, maar ook en vooral voor allen die hij in zijn praktijk behandelt.

Ik kan Gezond Management van harte aanbevelen. De behandelingen die ik heb ondergaan hebben me altijd goed gedaan. Ik wens Gezond Management en Marco heel veel succes en hoop nog vele jaren van hun diensten gebruik te mogen maken.

Carl Hagenaar

Terug