Revalidatie trajecten bij letselschade

Terug in je kracht

Vaak worden wij ingezet voor revalidatie en re-integratie trajecten door tussenpersonen of verzekeraars. Deze trajecten zijn zeer uiteenlopend en vaak intensief van karakter. Om een beeld te schetsen vindt u hieronder een aantal verhalen van cliënten en/of tussenpersonen.

Lees hieronder meer over persoonlijke ervaringen

Na een zwaar ongeval waar ik aantal jaar geleden een dwarslaesie aan heb overgehouden, ben ik in contact gebracht met Gezond Management.

Ik ervaar mijn behandelingen als zeer pijnlijk maar ook als zeer effectief. Het helpt mij in mijn hernieuwde persoonlijke ontwikkeling naar zelfstandig leven en het maken van de juiste keuzes. Daarnaast biedt het mij elke keer als ik geweest ben een losser gevoel. Bij mijn fysio gaat het dan ook gelijk weer een stuk beter. Het is mij alles waard om verder te komen in mijn revalidatie-proces. Binnenkort hoop ik mijn laatste certificaat als Personal Trainer te behalen. Het lijkt mij prachtig in de toekomst ook zelf anderen verder te mogen helpen in hun proces.

Dwarslaesiepatient wordt fitnessinstructeur (artikel uit AD visie)

Als arbeidsdeskundige word ik ingeschakeld met de opdracht mensen weer terug te brengen naar werk. Het gaat zonder uitzondering om mensen die bij een ongeval letsel hebben opgelopen. Niet zelden hebben mijn cliënten al meerdere revalidatie trajecten doorlopen en hebben zij diverse therapieën gevolgd. Vaak resteren nog zodanig veel beperkingen dat een (volledige) werkhervatting niet mogelijk is. Een aantal van deze cliënten breng ik in contact met Gezond Management. Dat doe ik met name met de cliënten waarbij ik de indruk heb dat de onderlinge relatie tussen lichaam en geest in disbalans is geraakt. Juist die combinatie ontbreekt in de regel bij de andere vormen van therapie en behandeling. Mijn cliënten ervaren veelal na enkele behandelingen een substantiële verbetering van hun situatie. Naast de klachtenreductie ontstaat inzicht in het eigen functioneren en komen duurzame oplossingsrichtingen in beeld. Voor mij en mijn cliënten is de inzet van Gezond Management een zeer waardevolle interventie.

Na anderhalf jaar nekklachten en hoofdpijn als gevolg van een ongeluk kwam ik bij Gezond Management terecht.

Langzaam ontdek ik hoe ik de in mijn lijf opgehoopte spanning los kan laten. En ondanks de soms pijnlijke sessies voelt het elke keer als een bevrijding.

Steeds als Marco mij ‘onder handen’ neemt vraag ik me af ‘hoe is het mogelijk dat je je hier elke keer weer op kunt verheugen…’

Terug