Gezond Kado

Op zoek naar een 'persoonlijk' kado, geef uw ervaring met Gezond Management op deze manier door aan een ander!

Voor €50,- kunt u een nog niet bij ons bekend persoon, eenmalig voor dit bedrag persoonlijk laten kennis maken met onze benaderingswijze.

"Het grootste goed waar we tijdens dit leven gebruik van mogen maken is ons lichaam. Om hier altijd goed mee in contact te zijn, het juiste gehoor aan te geven en zelfstandige verantwoordelijkheid voor te nemen is een kunst.

.......Leven is een wonderlijk proces dat door ons heen komt, het is een feest waarop we zijn uitgenodigd met als uitdaging te genieten van onderweg zijn, om gezond en gelukkig te zijn. Wat wij kunnen doen, is dit leven volgen........

Ontdek de ander in jezelf, het grootste geluk krijgen we van anderen.

Vandaar dit persoonlijke gebaar!"

Wij bieden een op maat gesneden persoonlijke ontmoeting aan op een van onze locatie's die uw voorkeur heeft, op vertoon van onze kadobon.

Voor meer informatie over het verkrijgen van een kadobon op naam kunt u bellen, mailen maar uiteraard ook gewoon langskomen.

Testimonial
Mijn twee wekelijkse afspraak met SAP gezondheidsbegeleider/collega Marco van Gorp is een rustpunt voor lichaam en geest, waar tijd is voor stressreliëf, reflectie en bezinning. Ik heb er veel baat bij en kan het iedereen aanbevelen.
Caspar Joustra, Managing Director SAP Nederland