Gezond Besturen

BESTUREN MET ZIEL EN ZAKELIJKHEID

Het is vaak eenzaam aan de top. De vraag is natuurlijk: hoe gaat u daar mee om? Wat doet het met u, wat doet het met anderen en wie kan u nog reflecteren, bij wie kunt u uw verhaal kwijt?

Om te kunnen groeien, zijn momenten van rust en reflectie onontbeerlijk. Daarom hebben wij Gezond Besturen ontwikkeld. Dit programma richt zich op het coachen en het begeleiden van managementteams en raden van bestuur in een ongedwongen en natuurlijke setting. Door tijd met elkaar te delen, komt men tot een diepere, spirituele vorm van samenzijn.

DE WERELD ROEPT RAAK MIJ AAN!

Wat werkt nu meer ontspannend en opbouwend dan zittend rond een haardvuur te komen tot de ontwikkeling van een eigen en gedeelde visie, missie en strategie? Helder communiceren, in alle openheid, op een directe en uitsluitend constructieve manier, waarin de confrontatie niet geschuwd wordt. Iedereen wordt gehoord en er wordt gebruik gemaakt van alle aanwezige kwaliteiten. Met elkaar lachen, met elkaar huilen, met elkaar in beweging zijn, op deze dagen zijn alle ingrediënten aanwezig. Niets moet. Alles mag. U heeft even de tijd om u zelf weer eens helemaal vrij te voelen. Tot in de diepste vezel kunt u uzelf vrijmaken.

VOLDOENING EN RUST IN JEZELF EN DE ANDER VOELEN

Naast allerlei vooraf te bepalen doelstellingen als spiritueel leiderschap of verandermanagement, hebben deze dagen vooral een uitnodigend persoonlijk karakter. Hierin krijgt iedereen zijn of haar benodigde aandacht. Wij kunnen bogen op een professionele expertise van ruim 40 jaar, opgedaan in uiteenlopende bedrijfsvoeringen en specialismen in binnen -en buitenland.

Op een aantal locaties in binnen- of buitenland bieden wij verblijfsmogelijkheden waar u zich direct thuis zal voelen. Sfeer, comfort en gezelligheid staan hoog in het vaandel. U komt als herboren, verrijkt en vol energie terug. Deze ontmoetingen op locatie duren minimaal twee tot maximaal vijf dagen. 

Testimonial
Nog elke dag pluk ik de vruchten van deze ontwikkeling, zowel prive, zakelijk als maatschappelijk.
Wilfred van Werven, Directeur Van Werven