Persoonlijke ontwikkeling

Met koel hoofd en warme voeten

Ieder mens, jong of oud, dient trouw te blijven aan zijn of haar mogelijkheden en begrenzingen. Ons lichaam, het grootste goed in dit leven, maakt dat altijd duidelijk. De kunst schuilt in het waarnemen van deze signalen en op de juiste manier responderen. Gevoel en denken gelijktijdig inzetten maakt alle beweging in ons leven zo vanzelfsprekend. Het verrijkt ons, houdt ons gezond en fysiek stabiel. Diverse klachten komen uiteraard ook aan bod. Daarnaast is het mooi je eigen gevoelde potentie verder te ontwikkelen.

Wie ben ik? Waar sta ik voor? Als er gevraagd wordt wie ben jij, geef je dan antwoorden die uitsluitend gaan over werk, huis, kinderen en toekomst? Of durf je te verdiepen en kijk je vooral naar wat beweegt mij, wat zijn mijn behoeften? Besteed ik veel tijd aan wie ik ben of juist in wie ik zou willen zijn? Uiteindelijk komt het erop neer om zoveel mogelijk in contact te zijn met jezelf en gebruik te maken van je sterke kanten.

Lees hieronder meer over persoonlijke ervaringen

Gezond Management heeft mij tijdens mijn eerste ervaring verlicht van een tintelende rechterarm. Daarnaast hebben de ontmoetingen mijn geest zodanig verruimt dat ik echt ben gaan waarnemen met doorzicht en begrip. De maandelijkse preventieve sessies verlossen mij van lichamelijke knelpunten, brengen mij in balans en optimaliseren mijn persoonlijke ontwikkeling.

Rob Feenstra

In een periode van vermoeidheid werd Gezond Management mij aangeraden. Direct bij de eerste afspraak voelde ik mij begrepen en geholpen. Ik ben letterlijk en figuurlijk in goede handen.

Door de behandelingen van Erica leer ik hoezeer lichaam en geest met elkaar zijn verbonden. Hierdoor maak ik betere keuzes, zowel zakelijk als privé.

Erica luistert en spiegelt, confronteert en is liefdevol. Tijdens de afspraken voer ik met haar waardevolle gesprekken die mij verder helpen en ontvang ik fysieke behandelingen die mij meer in balans brengen.

Esther Blenk

Terug